wij werken met comisa-perssysteem

Het COMISA-perssysteem met Kiwa keur waarmee we supersnel en voordelig water en c.v. leidingsystemen kunnen aanleggen. Het perssysteem bespaart u veel tijd en kosten van aanleg..Een kwalitatief hoogstaand  systeem, zeer scherp geprijsd. U kunt ons inhuren om b.v. als u zelf klust om alleen even het  leidingwerk voor de keuken of badkamer aan te leggen .

Levensduur minstens 50 jaar

Voordelen van de meerlagenbuis zijn: dat het gegarandeert is 50 jaar bij koud watergebruik van 20 graden celsius en warmwatergruik van 70 graden celsius .De miniumbedrijfstemperatuur temperatuur is 10 graden celsius onder nul. Kapotvriezen van de buis zelf zal bij lagere temperaturen van ongeveer -20 graden kunnen geschieden.

Overige voordelen meerlagenbuis: Het heeft een geringe thermische uitzetting, eenvoudig te installeren, zeer flexibel, geschikt voor drinkwater, ondoordringbaar voor zuurstof, bestand tegen veroudering en corrosiebestendig.

Comisa voordelen

comisa installatie set
PlasmaMade Airfilter

PlasmaMade Airfilters

PlasmaMade Airfilters PlasmaMade Airfilter is  direct op iedere afzuigkap te plaatsen, waarbij een afvoer buis naar buiten niet meer nodig is. De voordelen hiervan zijn

Lees verder »
comisa installatie set

Comisa

wij werken met comisa-perssysteem Het COMISA-perssysteem met Kiwa keur waarmee we supersnel en voordelig water en c.v. leidingsystemen kunnen aanleggen. Het perssysteem bespaart u veel

Lees verder »
TOP