Gietvloer past prima in de moderne keuken

De moderne gietvloer wint de laatste jaren sterk aan populariteit. Dit komt voornamelijk omdat deze vloer veiliger, sterker en slijtvaster is dan de meeste andere vloeren. Daarnaast past een gietvloer door zijn strakke uiterlijk in heel veel interieur stijlen. De stijlen waarin de gietvloer het meest voorkomt zijn de industriële, moderne stijl.

Een gietvloer of een betonlook vloer is een soort vloer met diverse mogelijkheden voor vormgeving en architectuur.
Gietvloeren zijn makkelijk in onderhoud. Ze zijn vloeistofdicht en naadloos. En daarom ook zeer geschikt om toe te passen in de industrie, woningen ,de zorg, publieke ruimtes en scholen en ook in parkeergarages .
Dankzij de geringe dikte en de warmtedoorlatendheid zijn gietvloeren zeer geschikt om te combineren met vloerverwarmingen. Door verschillende tussen lagen over verschillende ondergronden en door strakke lijnen, kiezen meer en meer particulieren voor een gietvloer, zowel bij nieuwbouw als renovatie.

Ga voor meer informatie naar Uyuni Vloeren.

gietvloer in de keuken
PlasmaMade Airfilter

PlasmaMade Airfilters

PlasmaMade Airfilters PlasmaMade Airfilter is  direct op iedere afzuigkap te plaatsen, waarbij een afvoer buis naar buiten niet meer nodig is. De voordelen hiervan zijn

Lees verder »
comisa installatie set

Comisa

wij werken met comisa-perssysteem Het COMISA-perssysteem met Kiwa keur waarmee we supersnel en voordelig water en c.v. leidingsystemen kunnen aanleggen. Het perssysteem bespaart u veel

Lees verder »
TOP