keuken kopen waar moet ik opletten?

In praktijk worden weinig keukens foutloos geleverd. Onderzoek wijst erop uit dat bij de aankoop van een nieuwe keuken redelijk wat fouten voorkomen. Vaak zijn dit kleine fouten en ergernissen die een nieuwe keuken met zich meebrengen.

In mijn jarenlange ervaring als keukenmonteur is dat je het beste alles zelf als klant ook nog eens kan controleren. maar ook uw keukenruimten even nameten. meten is weten.!

Voordat u een keuken koopt is het aan te raden eerst verschillende keuken showroom te bezoeken en ga niet direct overstag bij de eerste de beste keukenshowroom. Neem de tijd om de keuken uit te pluizen hoe het merk en het bedrijf is aangeschreven? Hoe komt het keukenmerk uit eventuele tests naar voren?
Wat voor keukenapparatuur zit er in de keuken en wat is de kwaliteit en zijn die apparaten, zoals vaatwasser, koelkast, vriezer, oven en dergelijke en zijn ze energiezuinig?

Houd niet alleen rekening met de aanschaf van de nieuwe keuken maar ook met de montage van de keuken en eventueel  het aanpassen en maken van de leidingwerk van water aan en afvoer, elektra in de keuken en meterkast om de keuken te plaatsen.

Denk ook eens bij het kopen van een keuken aan een interieurstyliste met een projectbegeleiding die op basis van uw wensen bekijk wat het beste plan van aanpak is. En door een brede vakkennis en goede projectbegeleiding kunnen zij u een keuken geven die alle verwachtingen overtreft.

Als persoonlijk adviseur zal een interieurstyliste u helpen bij het realiseren van uw ideale keuken. kijk hier voor een interieurstyliste.

Kijk voor meer tips op de website van de consumentenbond. https://www.consumentenbond.nl/

Tips in het kort

KEUKEN-ZWIJNDRECHT
PlasmaMade Airfilter

PlasmaMade Airfilters

PlasmaMade Airfilters PlasmaMade Airfilter is  direct op iedere afzuigkap te plaatsen, waarbij een afvoer buis naar buiten niet meer nodig is. De voordelen hiervan zijn

Lees verder »
comisa installatie set

Comisa

wij werken met comisa-perssysteem Het COMISA-perssysteem met Kiwa keur waarmee we supersnel en voordelig water en c.v. leidingsystemen kunnen aanleggen. Het perssysteem bespaart u veel

Lees verder »
TOP