Zowel de Quooker Fusion en de Flex zijn in het zwart verkrijgbaar.

Al een tijdje zijn donkere kleuren in de keuken in opmars. Van donkerblauw en groen tot stemmig zwart en alle grijstinten daartussen. Een zwarte Quooker-kraan past perfect in dat plaatje.
De zwarte finish is krasbestendig en makkelijk schoon te maken. Wil je naast warm, koud en 100°C kokend water ook koel bruisend en gefilterd water kunnen tappen?
Daarmee zet je zó een pot thee of een kan limonade op tafel. En ook koken en afwassen wordt een eitje.

QUOOKER FLEX ZWART

De verschillende varianten Quooker

Quooker COMBI: De Quooker COMBI heeft een reservoir van 7 liter en wordt alleen op de koud water leiding aangesloten. Het reservoir mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Zo heb je beschikking over koud water en beperkt warm of kokend water. Ideaal wanneer je geen warmwaterleiding hebt!

Quooker COMBI+: De COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Geniet van onbeperkt warm water! Reken af met de lange wachttijd op warm water en de verspilling van drinkwater. De Combi+ boiler heeft een reservoir van 7 liter kokend water en is gelabeld met een A voor energie-efficiëntie.

Quooker CUBE: Combineer de Quooker Fusion Square chroom met een CUBE wanneer je naast kokend, warm en koud water ook koel, gefilterd en bruisend water wilt tappen! De CUBE wordt aangesloten in combinatie met één van de bovenstaande reservoirs. Geniet van een glas tintelend fris water of maak de lekkerste limonades en cocktails.

Wilt u meer weten over hoe wij een Quooker kunt installeren in uw keuken? Of wilt u informatie over de verschillende varianten van Quooker. laat het ons weten via de contactpagina.

Of kijk voor meer informatie bij Quooker.nl

PlasmaMade Airfilter

PlasmaMade Airfilters

PlasmaMade Airfilters PlasmaMade Airfilter is  direct op iedere afzuigkap te plaatsen, waarbij een afvoer buis naar buiten niet meer nodig is. De voordelen hiervan zijn

Lees verder »
comisa installatie set

Comisa

wij werken met comisa-perssysteem Het COMISA-perssysteem met Kiwa keur waarmee we supersnel en voordelig water en c.v. leidingsystemen kunnen aanleggen. Het perssysteem bespaart u veel

Lees verder »
TOP